TABALADA I CERCAVILA TRADICIONAL

LA POBLA DE MAFUMET
– 28/01/2024

El 28 de gener els Tabalers van actuar a la Pobla de Mafumet, a la comarca del Tarragonès (Tarragona).

Allà van participar en la Tabalada i la Cercavila Tradicional de la Festa Major d’Hivern de Lledó, organitzades pel Ball de Diables «Els 7 Pecats Capitals» de la Pobla de Mafumet.

La tabalada va transcórrer per tres recorreguts pel poble, finalitzant tots a l’Ajuntament, on totes les colles van oferir diversos tocs conjunts. Tot seguit va començar la Cercavila Tradicional amb la participació de diverses bèsties, en un únic recorregut fins al Pavelló.

A banda dels Tabalers del Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant, també van participar les colles: L’Esparver de Falset, Bou Petit de Tarragona, Vibrieta la Serrallenca, Gall de la Pobla de Montornès, Bessons de la Geltrú, Drac Petit de la Geltrú, Drac de Riudoms, Gegants petits de la Pobla de Mafumet, Xaranga Toma Nota, Ball de Diables de Valls, Diables Masovers de Móra la Nova, Ball de Diables d’Alforja, Colla de Diables de les Borges del Camp i els amfitrions, el Ball de Diables Els 7 Pecats Capitals de la Pobla de Mafumet.

SALUT, FOC I TABALS!

YOUTUBE
Canal Ajuntament de la Pobla de Mafumet.
Video «Festa Major d’Hivern Lledó 2024«.

Comments are closed