ACOMIADEM EL CARNAVAL

L’HOSPITALET DE L’INFANT
– 17/02/2024 –

El 17 de febrer les colles Jove i Vella i els Tabalers del Ball col·laboraven en l’Enterrament de la Sardina del nostre poble, organitzat en aquesta ocasió per l’Associació de Penyes Sant Roc i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Enguany, tot i ajornar-se una setmana per causes meteorològiques, aquest acte va estar ple de novetats!
El nou format de l’enterrament va mantenir la ja tradicional rua mortuòria, amb una espina de sardina gegant i al ritme dels tabals.
Un cop fet els condols i la incineració, aquesta nova versió va continuar amb un vermut musical a la mateixa plaça Catalunya, que es va allargar fins a primera hora de la tarda per a acomiadar com toca el carnaval fins a l’any vinent.

SALUT, FOC I TABALS!

YOUTUBE
Canal TVVandellòs.
Video «Sardina enterrada, Carnaval finalitzat«.

Comments are closed

Latest Comments

No hay comentarios que mostrar.