ARRIBA LA CARBONERA!

L’HOSPITALET DE L’INFANT
– 05/01/2024

El 05 de gener, la Colla Jove, la Colla Vella i els Tabalers participaven una vegada més en la Cavalcada dels Reis Mags, organitzada aquesta ocasió de manera conjunta entre l’Associació de Joves i la Comissió de Festes de l’Hospitalet de l’Infant.

Enguany va ser especial per a nosaltres, ja que els Reis ens van portar el nostre regal més esperat! Vam ser els encarregats de repartir carbó als infantils que no s’havien portat del tot bé, amb una carbonera que ens van portar els Reis.
Com la resta d’anys vam rebre a ses majestats al Port Esportiu i els vam acompanyar fins al pavelló, en aquesta ocasió sense focs artificials ni torxes a causa del vent.

A banda de la nostra entitat, en aquest espectacle va participar el Cavallet de Mar i la Colla de Tabalers del Foment Cultural de l’Hospitalet de l’Infant.

SALUT, FOC I TABALS!

Comments are closed

Latest Comments

No hay comentarios que mostrar.