LLUCIFER DE LA COLLA VELLA

EL VESTIT

L'actual Llucifer de la Colla Vella s'estrena al 30è aniversari de la nostra Nit de Foc, juntament amb la Diablessa i l'actual Llucifer de la Colla Jove.
La capa està integrada dels tres colors de l'entitat, amb la base negra, el ratpenat corporatiu en blanc a l'esquena i les flames i les banyes vermelles. Està complementat amb cascavells que marquen el seu pas.
El vestit interior és completament vermell, perquè adquireixi protagonisme la capa.

EL MARTELL

El Llucifer de la Colla Vella llueix a les cercaviles el Martell.
Aquest ceptrot, símbol de força i poder, està detallat amb els colors més característics de Llucifer, el ratpenat corporatiu i dues esquelles que avisen de la seva arribada.

Va ser estrenat coincidint amb el 35è aniversari de la nostra Nit de Foc i compta amb 8 punts de foc amb capacitat múltiple.

EL CEPTROT

Els ceptrots de plaça són la senya d’identitat dels personatges de la Colla Vella. Són les maces més grans de la colla i són utilitzats exclusivament per ells a les figures de lluïment.
En aquest cas, el de Llucifer està ornamentat amb els colors de l’entitat amb predomini del negre. Les seves flames són més bastes que al ceptrot de la diablessa i compta amb el ratpenat corporatiu i dues esquelles que marquen l’entrada a la plaça. La seva corona, on es diposita la pirotècnia, és intercanviable.

L’actual ceptrot de Llucifer data del 2020.

LA FORCA

La forca és emprada per Llucifer a cercaviles i places, concretament a les enceses conjuntes.
Realitzada en fusta, és una pinzellada tradicional que li dona al personatge agilitat en aquest tipus d'enceses.

Incorpora 3 punts de foc de capacitat múltiple.

MEMBRE DE
amb el suport de