GERMANOR

Durant els anys que l’entitat porta rondant per les diferents poblacions del territori, hem conegut infinitat de colles. Entre aquestes, n’hi ha algunes que han deixat la selva empremta als cors de tots nosaltres.

DIABLES SHERON
Móra d’Ebre

La Colla de Diables «Sheron» de Móra d’Ebre, ha estat present a moltes de les nostres actuacions durant els darrers anys, creant una relació de suport mútua molt important.
El 22 d’abril de 2017, coincidint amb el seu 25è i el nostre 30è aniversari, vam signar una carta d’agermanament, fent oficial aquesta relació.

El 2022, cinc anys després i dintre de la nostra I Diada Cultural, van ser els receptors del I Guardó Voliac de l’entitat, rebent nosaltres una placa commemorativa del moment a canvi com a reafirmació de l’amistat.

DIMONIS DE L’AVERN
Alboraia

Els Dimonis de l’Avern d’Alboraia, a València, comencen a deixar empremta a l’Hospitalet a la dècada dels noranta, quasi amb el seu naixement.
Durant molts anys han sigut els encarregats d’oferir els focs finals de la Nit de Foc, així com han sigut els encarregats d’oferir gran part de l’espectacle d’aquesta mateixa trobada.
Aquesta relació, en la que va germinar una germanor i un caliu especial, va durant una vintena d’anys i es va recuperar el 2022.

Gran part de l’esperit de la nostra entitat està marcat per ells, ja que vam anar heretant un estil i una manera de fer típica del País Valencià en molts aspectes dels nostres esdeveniments.

MEMBRE DE
amb el suport de