L’HOSPITALET DE L’INFANT

·12 AGOST 2023·

El dissabte 12 d’agost l’entitat va celebrar un dels actes més esperats, la Nit de Foc. Un acte que enguany va arribar a la seva XXXVII edició.

La jornada va començar amb la plantada de bestiari a les 19 h a la plaça Catalunya, un acte que s’incorporava enguany per primera vegada.
D’aquesta manera, tot el públic assistent va poder gaudir d’aquesta mostra, que va comptar amb públic local i turístic, així com la visita institucional de l’alcaldessa del municipi i diverses regidories relacionades amb l’espectacle.

Aquest acte va ser el punt d’inici d’una edició de la Nit de Foc que va aplegar quasi 450 diables i va omplir els carrers de disbauxa durant més de tres hores.

En aquesta mostra, van participar com a bèsties infantils: El Drako dels Tocats pel Foc de Cunit, la Farnaqueta de Cambrils i l’amfitrió, Lo Roc de l’Hospitalet de l’Infant.

I com a bèsties adultes: El Gegantó de Foc de Cunit, la Farnaca de Cambrils, el Cavallet de Mar del Foment Cultural de l’Hospitalet de l’Infant i l’amfitrió, Lo Muriac de l’Hospitalet de l’Infant.

Gràcies per gaudir de la nostra dèria de foc! SALUT, FOC I TABALS!

IMATGES

BIBLIOTECA MULTIMÈDIA

VIDEOS

CANAL TVVANDELLÒS
VIDEO «MOLTA VARIETAT D’ACTES AL DISSABTE DE FESTA MAJOR DE SANT ROC«

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.