L’HOSPITALET DE L’INFANT

·11 AGOST 2023·

L’11 d’agost totes les seccions de l’entitat participaven en la cercavila d’obertura de la Festa Major de Sant Roc del nostre poble!

La cerimònia va iniciar amb el pregó a la Casa de la Vila, amb les paraules de l’alcaldessa, Assumpció Castellví i de Marta Quer, pregonera de la Festa Major d’enguany; seguit de la tradicional mascletà.

Tot seguit va iniciar la cercavila, on la nostra entitat va fer acte de presència en formació de protocol. Encapçalats per l’estendard, tot seguit del bloc jove: Amb el Llucifer de la Colla Jove (amb el seu ceptrot de cercavila) i Lo Roc, i del bloc vell: Amb el Llucifer i la Diablessa de la Colla Vella (amb els seus ceptrots de cercavila) i Lo Muriac. La comitiva tancava amb la Colla de Tabalers posant ritme com només ells saben fer, sense oblidar als diversos diables que van repartir caramels durant tot el seguici, acompanyant als seus respectius personatges i bèsties.

L’acte va finalitzar a la plaça Catalunya amb un lluïment sense foc.

A banda de totes les seccions de la nostra entitat, també van participar les colles: Gegants i grallers, Cavallet de Mar i tabalers del Foment Cultural i la Banda Clau de Vent.

Gràcies per gaudir de la nostra dèria de foc! SALUT, FOC I TABALS!

IMATGES

BIBLIOTECA MULTIMÈDIA

VIDEOS

CANAL TVVANDELLÒS
VIDEO «EL PREGÓ DE LA MARTA QUER DONA EL TRET D’INICI A SANT ROC 2023«

Tags:

Comments are closed