LES CORTS (BARCELONA)

·01 ABRIL 2023·

L’1 d’abril la Colla de Tabalers feia un llarg viatge fins al barri de les Corts de Barcelona, a la comarca del Barcelonès (Barcelona).
El motiu va ser la seva participació en la 7a edició del Retoca’mmmm, la trobada de percussió de les Corts!

La trobada va iniciar des de dos punts diferents, la plaça Can Rosés i els Jardins de Magalí, aquest últim, punt de sortida de la nostra entitat.

Les cercaviles es van posar en marxa a les 17.30 h i es van unir a la plaça Comas per a realitzar cadascuna una petita mostra en estàtic. Tot seguit van reprendre les rues fins a la plaça Concòrdia, on cada grup va oferir el seu toc de lluïment final i tot el públic va poder gaudir d’una mostra dels Diables de les Corts!
A continuació, va seguir la festa amb DJ’s.

A banda dels Tabalers del Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant, en aquesta trobada també van participar les colles: Les Gàrgoles de Foc de Banyoles, Atabalats d’Esplugues de Llobregat, Bocs de Can Rosés de les Corts, Batúcamela de Cerdanyola del Vallès, Tokatoms de les Corts, Diables del Clot, Banda del Moll Fer de Mollet del Vallès, Diabòlica de Gràcia, Repúbli-k de l’Avern de les Corts, Karabassà de Sant Cugat del Vallès i els amfitrions, els Diables de les Corts.

Gràcies per gaudir de la nostra dèria de foc! SALUT, FOC I TABALS!

IMATGES

BIBLIOTECA MULTIMÈDIA

Categories:

Tags:

Comments are closed