3a NIT DEL SO

L’HOSPITALET DE L’INFANT
– 22/06/2024

El 22 de juny, la nostra entitat conjuntament amb l’Ajuntament, organitzava la 3a Edició de la Nit del So, la trobada dels nostres Tabalers, dins dels actes previs de la festivitat de Sant Joan del nostre poble.

La jornada va començar amb un canvi d’ubicació respecte a l’any anterior, amb els tocs de lluïment individuals la plaça Berenguer d’Entença. Tot seguit va iniciar la cercavila pels carrers del poble, on tots els grups participants van poder gaudir i mostrar el seu repertori a la gent que transitava pel voltant.

Com a novetats d’enguany, el nombre de colles participants ha crescut fins a un total de 14, amb més de 200 músics fent vibrar els carrers de l’Hospitalet de l’Infant. A banda, el toc final que tancava la trobada, es va realitzar al Port Esportiu, dins del gran festival «Toca Solete» que estrenava l’Associació de Penyes Sant Roc enguany, com a benvinguda de l’estiu.

A banda dels Tabalers del Ball de l’Hospitalet de l’Infant, en aquesta edició també van participar els grups de percussió: Tabalers dels Aguilots de Bonastre, Diables Els Resistents (Castellbell i el Vilar), Tabalers Banyuts de Castellvell del Camp, Tabalers dels Diables Fomarians de Sant Climent de Llobregat, Diables de les Corts, la Ritmera d’Ebre, Tabalers del Cavallet de Mar del Foment Cultural de l’Hospitalet de l’Infant, Llumeneta’s Band de Perafort, Colla de Diables Alrinachs de Riudecanyes, Tronats del Tabal (Rubí), Forques de Can Deu (Sabadell), Tabals dels Diables Maleïts de Salou i els Timbalers del Bou de Foc del Vendrell.

SALUT, FOC I TABALS!

YOUTUBE
Canal TVVandellòs
Video «Benvinguda a l’estiu amb el Toca Solete i la Nit del So«.

Comments are closed