«EL SECRET DE LA UNIÓ» A LA FERIA ROCIERA

L’HOSPITALET DE L’INFANT
– 01/06/2024

L’1 de juny els nostres Tabalers actuaven per segon any consecutiu a la Feria Rociera del nostre poble, organitzada per l’Associació Rociera de l’Hospitalet de l’Infant.

L’actuació, que va formar part de la programació del dissabte a la nit, va consistir en una versió reduïda de l’espectacle «El Secret de la Unió», el qual va crear el grup «Taconcitos de Colores», el duo «Patricia y Sara» i la nostra entitat per La Marató 2023.

Aquest nou retrobament va ser un cop més una mostra de la vigència d’aquesta fusió al municipi, que pujant a l’escenari de la fira sumava un total de 5 actuacions, des que el 2022 s’unissin per primer cop en la Diada Cultural organitzada pel Ball de Diables.

SALUT, FOC I TABALS!

Comments are closed