FESTA DIABLÒLIBA

SANTA OLIVA
– 25/05/2024 –

El 25 de maig, la Colla Vella amb Llucifer com a titular i acompanyats dels Tabalers, viatjava a Santa Oliva, a la comarca del Baix Penedès (Tarragona). Allà van participar en la primera edició de la Festa Diablòliba, organitzada pels Diables de Santa Oliva.

La jornada, que va durar tot el dia, va comptar amb diverses activitats com un torneig de futbol entre les colles, un vermut, dinar popular inclús un tardeo.
A les portes de la nit, va començar l’espectacle pels carrers amb una petita tabalada i posteriorment una cercavila en formació de totes les colles i balls de diables participants. Un cop a lloc, va iniciar el correfoc pels carrers del poble, on la nostra colla va oferir diverses enceses com un pilar de foc o la figura de lluïment «Flor de Lis Mono». La festa va finalitzar amb una encesa conjunta de totes les colles.

A banda del Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant – Colla Vella, en aquest espectacle també van participar les colles: Ball de Diables de Bellvei, Ball de Diables Els Cremats – La Múnia, Ball de Diables de Ripollet i els amfitrions, els Diables de Santa Oliva.

SALUT, FOC I TABALS!

Comments are closed