TARDA DE FOC: CORREFOC

SAGRADA FAMÍLIA
– 20/04/2024 –

El 20 d’abril, la Colla Vella amb la companyia dels Tabalers, feia una de les actuacions més especials de la temporada, en actuar a les portes de la Sagrada Família de Barcelona, a la comarca del Barcelonès (Barcelona). Allà van participar en el correfoc de la Tarda de Foc organitzada per la Farfolla i els Bestialots Espurnats de la Sagrada Família.

L’actuació va començar després d’uns versots a càrrec de la colla amfitriona. Tot seguit, Llucifer va encetar la festa amb l’encesa dels personatges de les colles participants en les portes de la Basílica. Seguidament, va iniciar el correfoc pels carrers del barri, amb diverses enceses.
La gresca va finalitzar un altre cop a les portes del temple, amb la figura de lluïment «V» i l’encesa conjunta de totes les colles.

A banda del Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant – Colla Vella, en aquest espectacle també van participar les colles i bèsties: Atzeries de la Vella de Gràcia, Drac Joan dels diables de Can Sant Joan, la Infernal de Vallalta, el Tro de Falguera i els amfitrions: La Farfolla i els Bestialots Espurnats de la Sagrada Família.

SALUT, FOC I TABALS!

YOUTUBE
Canal NitDeFoc
Video «Correfoc Festa Major Sagrada Familia 2024«.

Comments are closed