3a EXPOSICIÓ «CREMANT EL MÓN DEL FOC»

L’HOSPITALET DE L’INFANT
– 22-31/03/2024

Entre els dies 22 i 28 de març, l’entitat organitzava al nostre poble la tercera edició de l’exposició «Cremant el Món del Foc», conjuntament amb l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Aquesta mostra, que té com a objectiu donar a conèixer el nostre àmbit d’una manera diferent de l’habitual, va tenir diverses novetats. Una d’elles va ser el canvi d’ubicació, a la Sala Infant Pere de l’Antic Hospital Gòtic, a l’edifici del centre de visitats. Per altra banda, per primer cop aquesta exposició va estar oberta els dies festius de la Setmana Santa.

En aquesta tercera edició, a banda d’estar presents totes les seccions de la nostra entitat, també es va comptar amb el seguici festiu de la Colla de Diables Cagarrieres de Cambrils i els Figots Satànics de Riba-roja d’Ebre.

SALUT, FOC I TABALS!

YOUTUBE
Canal TVVandellòs
Video «Cremant el món del foc«.

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No hay comentarios que mostrar.