TORNEIG LSA CUP AL POBLE

L’HOSPITALET DE L’INFANT
– 28/03/2024

El 28 de març, Lo RocLo Muriac i els Tabalers participaven per segon any consecutiu en la presentació del Torneig LSA CUP al nostre poble, organitzat per la Learning Soccer Academy i l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

L’actuació va consistir en una petita mostra sense foc per obrir la presentació. A banda, els Tabalers van animar la presentació dels diferents equips que participaven en la competició. L’objectiu de la nostra presència és donar a conèixer als equips visitants, una mostra dels elements festius i culturals del nostre poble.

Enguany aquest esdeveniment esportiu es va disputar entre l’Hospitalet de l’Infant i Miami-Platja i va comptar amb la participació d’uns 500 esportistes.

SALUT, FOC I TABALS!

YOUTUBE
Canal TVVandellòs
Video «Uns 500 futbolistes omplen el municipi al torneig LSA CUP«.

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No hay comentarios que mostrar.