XVI TROBADA DE BESTIARI A STA. PERPÈTUA

SANTA PERPÈTUA DE MOGODA
– 09/03/2024 –

El 09 de març Lo Muriac duia a terme la seva primera actuació de l’any acompanyat dels Tabalers, la XVI Trobada de Bestiari de Santa Perpètua de Mogoda, a la comarca del Vallès Occidental (Barcelona). Aquesta va estar organitzada pel Grup de Joves Diables i l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. Aquesta actuació va mostrar al públic la recent reforma de Lo Muriac, que va permetre la incorporació del cap i les garres i l’augment de punt de foc, fins a un total de 24.
Tot i la pluja que va fer perillar la trobada en algun moment, aquesta va acabar transcorrent amb normalitat. Va iniciar al vespre amb una plantada de bestiari i la tabalada a la plaça de la Vila, per a continuar amb una encesa de lluïment a la mateixa plaça, una cercavila amb diverses enceses i una encesa conjunta, amb un petit castell de focs com a colofó final.

En aquest espectacle, a banda de Lo Muriac de l’Hospitalet de l’Infant, van participar les bèsties: El Vibrot, la Vi i el Brot dels Diables de Montmeló, Drac del Canigó dels Nyerros del Conflent i l’amfitrió: El Drac Pepa de Santa Perpètua de Mogoda.

SALUT, FOC I TABALS!

Comments are closed

Latest Comments

No hay comentarios que mostrar.