TORTOSA

·25 JUNY 2023·

El 25 de juny els Tabalers viatjaven a Ferreries-Tortosa, a la comarca del Baix Ebre (Tarragona).
Allà van participar en la 1a Trobada de Bèsties i Batucades de Ferreries, organitzada per la Boctukada i els Llampec Nois de Ferreries-Tortosa i l’AAVV de Ferreries i Sant Vicent.

L’espectacle va començar amb una petita cercavila de percussió i posteriorment es van incorporar les bèsties, que van oferir diferents enceses durant el recorregut.
Totes les bèsties van finalitzar amb una encesa conjunta.

Posteriorment, va continuar la tabalada fins a la plaça final, on cada grup de percussió va oferir un toc de lluïment.

A banda dels Tabalers del Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant, també van participar les colles: Kalakata de l’Ametlla de Mar, TokoXtu d’Amposta, Batu’Cava de la Cava, Soroll i Prou de Corbera d’Ebre, Batuxaik de la Ràpita, Batukeem d’Amposta, Batuk’ams de la Sénia i els amfitrions, la Boctukada de Ferreries-Tortosa.

I com a bèsties: Grafus de la Colla de Diables i Tambors lo Golafre, Nortis dels Diables Lucifers de Roquetes, Hydracus de l’Associació Cultural i Juvenil 7 Cervells de Jesús, Carrau de la Colla de Dolçainers de Tortosa, Drac de la Munia, Xaloc de Salou i els amifitrions, el Boc Jordiet de l’Associació Cultural Llampec Nois de Ferreries.

Gràcies per gaudir de la nostra dèria de foc! SALUT, FOC I TABALS!

IMATGES

BIBLIOTECA MULTIMÈDIA

Categories:

Tags:

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.