L’HOSPITALET DE L’INFANT

·24 JUNY 2023·

El 24 de juny, encara recordant la revetlla de la nit anterior, l’entitat va organitzar la II Diada Cultural amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i la Comissió de Festes.
Aquest acte té com a objectiu celebrar una jornada on el protagonista sigui el teixit associatiu del municipi, on a més puguem fer pinya amb associacions molt diferents de la nostra.

En aquesta segona edició vam col·laborar amb les seves actuacions l’ASHOFI, la Colla Gegantera del Foment Cultural, el Club de Gimnàstica Rítmica i Aeroritmik i el grup d’Acordionistes Catukra. El públic assistent també va poder gaudir d’una fira d’entitats amb paradetes de diverses associacions i clubs del municipi.

La nostra entitat, a banda d’organitzar la Diada, va fer entrega del II Guardó Voliac a Manuel Villalba i Catherine Bonte, en reconeixement de la seva labor incondicional a l’entitat.

La Colla de Tabalers també va presentar la composició «Flama», protagonista de la trobada que es realitzaria a la nit i Lo Roc i Lo Muriac van oferir diversos balls conjuntament amb el Gegantó Frare Celestí de la Colla Gegantera.

Gràcies per gaudir de la nostra dèria de foc! SALUT, FOC I TABALS!

IMATGES

BIBLIOTECA MULTIMÈDIA

VIDEOS

CANAL TVVANDELLÒS
VIDEO «II DIADA CULTURAL DEL BALL DE DIABLES«

Tags:

Comments are closed