CAMBRILS

·10 JUNY 2023·

El 10 de juny la Colla Jove amb Llucifer com a titular, es desplaçava fins a Cambrils, a la comarca del Baix Camp (Tarragona).
Allà va participar en el Correfoc Infantil de la 9a Trobada del Baix Camp organitzada per la Colla de Diables «Els Cagarrieres» de Cambrils, amb motiu del seu XX aniversari.

L’espectacle va començar amb una figura de lluïment, en aquest cas l’anomenada «Pati de lleons», que s’estrenava per a l’ocasió. Tot seguit va iniciar la cercavila de foc, on es van intercalar altres enceses més petites com una encesa conjunta i una encesa de bruixes.

Finalment, es va arribar a la plaça, on la nostra Colla Jove va oferir una encesa de «Cucas» i una encesa conjunta de totes les colles.

A banda del Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant-Colla Jove, en aquest correfoc també va participar les colles: Colla de Diablons de Riudoms, Colla de Diables «Alrinachs» Infantil de Riudecanyes, Colla de Diables Infantils de la Selva del Camp, Ball de Diablons d’Alforja, Ball de Diables Infantil de Reus, Colla de Diables Infantil de les Borges del Camp i els amfitrions, la Colla de Diables «Els Cagarrieres» de Cambrils.

Gràcies per gaudir de la nostra dèria de foc! SALUT, FOC I TABALS!

IMATGES

BIBLIOTECA MULTIMÈDIA

VIDEOS

CANAL NIXON PRODUCTIONS
VIDEO «9a TROBADA DE DIABLES INFANTIL DEL BAIX CAMP – CAMBRILS – 2023«

Tags:

Comments are closed